Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Zenés meseelőadás, játékos vetélkedők

Télűző a Kesztyűgyárban

2018. február 19. hétfő

Játékos vetélkedők, kézműves foglalkozások, lekváros fánk, móka, mulatság és egy zenés meseelőadás várta a gyermekeket február 16-án a Kesztyűgyár Közösségi Házban megrendezett farsangon. A legötletesebb jelmezekben érkező gyermekek ajándékot is kaptak.

A hercegnők, táncosnők, cicalányok, minyonok és sebesültek mellett Micimackó egyik legjobb barátja, Tigris is ellátogatott a Kesztyűgyárba azon az estén. A gyerekek a gyorsaságot és koncentrációt igénylő székfoglaló játék mellett többek között fánkevő és lufipukkasztó versenyen is megmérkőztek egymással. Aki elfáradt a játékos verseny közben, az a kézműves foglalkozásokon a kreativitását mutathatta meg. Az ügyes kis kezek munkájának eredményeként sorra készültek a szebbnél szebb ékszerek, maszkok és rajzok.

A fenti teremben este hat órától a Pesti Zenés Színpad művészeinek Farsangoló a mesék birodalmában című interaktív mesekoncertjét hallhatták a résztvevők, ahol egy kedves kis mesejáték keretében együtt énekelhettek és táncolhattak a színészekkel. Felcsendültek a legismertebb mesék dallamai: elhangzott többek között Micimackó, Vuk, A nagy ho-ho-ho-horgász, Hófehérke és a hét törpe dala. Kicsik és nagyok egyaránt élményekkel és emlékekkel gazdagon térhettek haza ezen az estén.

Fotó: Nyári Gyula/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben