Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Beszámolók a 2017-es év tevékenységéről

Szakmai tanácskozást tartott a JSzSzGyK

2018. február 19. hétfő

Idén is összehívta a Józsefvárosi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ (JSzSzGyK) a szociális és gyermekvédelmi ágazat dolgozóit, hogy azok beszámolhassanak az elmúlt esztendőben végzett munkáról és a szerzett tapasztalatokról. A Horánszky utcai Diák és Vállalkozásfejlesztő Központban (H13) február 15-én megtartott jelzőrendszeri szakmai tanácskozáson a résztvevőket Sántha Péterné alpolgármester köszöntötte.

Az alpolgármester – aki rendszeres vendége az évente megrendezésre kerülő konferenciáknak – megköszönte a szociális és gyermekvédelmi szféra dolgozóinak az egész esztendei odafigyelést és az áldozatos munkát, amellyel embertársaikon segítenek.

Az egész napos tanácskozáson a Józsefvárosi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ szakmai egységeinek – a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, a Család- és Gyermekjóléti Központ, valamint az Átmeneti Gondozás – szakemberei mellett szót kapott többek között a józsefvárosi gyámhatóság osztályvezetője, a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány munkatársa is, hogy megosszák tapasztalataikat a gyermekek veszélyeztetettségének megelőzését és megszüntetését szolgáló jelzőrendszer működéséről.

Fotó: Senger Nikolett/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben