Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Út a munkaerőpiacra

Március 22-én ismét állásbörze lesz a Kesztyűgyárban

2018. március 09. péntek

Idén is várja a munkát keresőket a Mátyás téri Kesztyűgyár Közösségi Ház március 22-én 9 órától a tavaszi állásbörzére. A rendezvény célja, hogy elősegítse a munkaadók és munkavállalók közötti kapcsolatfelvételt, alkalmat biztosítson a közvetlen és személyes találkozásra. Az állásbörzén az érdeklődő álláskeresőknek bemutatják az Út a munkaerőpiacra projekt által nyújtott lehetőségeket is.

Az Út a munkaerőpiacra elnevezésű projekt keretében megrendezett nagyszabású eseményen több száz álláshelyet kínálnak a legkülönbözőbb – középfokú- és képzettséget nem igénylő –munkakörökben a kerületi álláskeresők számára. A Munkaügyi Központ és a Kesztyűgyár Közösségi Ház munkatársai idén is segítséget nyújtanak az önéletrajzírásban, valamint a különféle álláskeresési technikák elsajátításában is. 

Az álláskeresőknek, érdeklődőknek azt ajánlják, hogy a hatékonyabb elhelyezkedése érdekében önéletrajzukat hozzák magukkal.

További információt a Budapest Főváros Kormányhivatala VIII. Kerületi Hivatala Hatósági Főosztály Foglalkoztatási Osztálynál, a foglalkoztatas@08kh.bfkh.gov.hu e-mail címen, vagy személyesen a 1082 Budapest, Kisfaludy u. 11. szám alatt lehet kérni.

Fotó: Józsefváros újság/archív

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben