Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Március 15.

Forgalmirend-változások az ünnepi időszakban

2018. március 13. kedd

A március 15-ei ünnephez kapcsolódóan, illetve a hosszú hétvége alatt a főváros több kerületében forgalmirend-változások lépnek életbe. Az alábbiakban összeszedtük a Józsefvárost érintő változásokat.

Március 15-én 13 órától 14 óra 40 percig – szakaszosan és időszakosan – lezárják a Teréz körút, Erzsébet körút, Blaha Lujza tér, Rákóczi út, Astoria, Károly körút, Erzsébet tér útvonalat, 19 órától 21 óráig pedig a Bajcsy-Zsilinszky út, Károly körút, Múzeum körút útvonalat – hívja fel az autósok figyelmét a rendőrség a police.hu oldalon.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint a március 15-től 18-ig terjedő hosszúhétvégén az M3-as metró – a felújítás indulása óta megszokottól elérően – a teljes üzemidőben közlekedik Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között.

Emellett vágányjavítási munkák miatt március 16-án hajnaltól éjfélig a nagykörúti villamosok a dél-budai végállomásukról csak a Jászai Mari térig, március 17-én és 18-án pedig csak a Corvin-negyed és a Jászai Mari tér között szállítanak utasokat. Ezeken a napokon éjszaka a 4-es és 6-os villamos helyett a teljes vonalon pótlóbuszok járnak – közölte a BKK.

Fotó: ittlakunk.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben