Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Ellenőrizze okmányait a választás előtt!

Meghosszabbított nyitvatartás a kormányablakokban és okmányirodákban

2018. április 06. péntek

Április 6. és 8. között reggel 7 órától este 19 óráig intézhető a választásokkal összefüggésben a személyazonosságot igazoló okmányok megújítása, kiváltása, cseréje és pótlása a kormányablakokban és okmányirodákban.

A névjegyzékben szereplő választópolgárok az országgyűlési képviselők április 8-i általános választásán történő részvételének biztosítása érdekében a kormányablakok és az okmányirodák április 6. és 8. között (péntektől vasárnapig) meghosszabbított nyitvatartási idővel, reggel 7 órától este 19 óráig állnak az ügyfelek rendelkezésére. 

A meghosszabbított nyitvatartási időben – kizárólag a választásokkal összefüggésben – az ideiglenes személyi azonosító igazolvány kiállítására (amennyiben az ügyfél más személyazonosításra alkalmas okmánnyal nem rendelkezik), valamint a lakcímkártya pótlására, továbbá a lejárt érvényességű, személyazonosításra szolgáló és szavazásra jogosító személyazonosító igazolvány, útlevél, vezetői engedély helyett korábban igényelt és már elkészült okmányok kiadására lesz lehetőség.

Józsefvárosban a Baross utca 59. szám alatti és a Kerepesi út 2-6. szám alatti (Keleti pályaudvar) kormányablakokban van lehetőség ügyintézésre.

Fotó: Ványi Ákos/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben