Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Ideiglenes változás a közösségi közlekedésben

Munkanapnak megfelelően jár szombaton az M3-as metró

2018. április 20. péntek

Az M3-as metró a hétköznapi, a közösségi közlekedés többi járata a tanszünetben érvényes pénteki menetrend szerint közlekedik szombaton a munkanap-áthelyezés miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

A BKK közleményében felidézte: most szombaton dolgozzuk le az április 30-i pihenőnapot. Az éjszakai közlekedésben szombatra virradó éjszaka munkanapi menetrend lesz érvényben. Az M2-es és az M4-es metró a pénteken éjjel megszokott módon hosszabb üzemidővel, éjjel fél egyig közlekedik.

Szombaton az iskolaszünetben érvényes pénteki munkanapi menetrend lesz érvényben Budapesten. Az M3-as metró a munkanapokon megszokott közlekedési rend szerint 20:30-ig Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között jár. A Lehel tér és Újpest között ebben az időszakban továbbra is metrópótló busz viszi az utasokat. Este 20:30 után a teljes vonalon pótlóbuszok közlekednek.

A május elsejei ünnepnaphoz kapcsolódó hosszú hétvégén is változások várhatók. Jövő szombaton az M3-as metró teljes vonalán pótlóbusz közlekedik, a további három napon, vasárnap, hétfőn és május elsején, kedden teljes üzemidőben Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekednek az M3-as metró szerelvényei.

Forrás: MTI

Fotó: Józsefváros újság/archív

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben