Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

„Egy kicsi mozgás mindenkinek kell”

Szabadtéri sportnap a FiDo téren

2018. május 18. péntek

Immár második alkalommal szervezett sportnapot az Őszikék Idősek Klubja a Józsefvárosi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ – Nappali Ellátás intézményei tagjainak. Ezúttal is számos izgalmas sportvetélkedőt tartottak a résztvevőknek.

Még a borongós idő sem tántorította el az intézmények tagjait, hogy részt vegyenek a sportos délutánon, amely egy bemelegítéssel kezdődött a FiDo téri sportpályán. Ezt követően a megjelentek csapatokra osztották fel magukat és kezdődött a vetélkedő. A programok között volt labdavezetés akadálypályán, kapura rúgás, és célba dobás is. 

„Az első alkalom sikere arra ösztönzött, hogy idén is megrendezzük a sportnapot” – monda Máthé Enikő, az Őszikék Idősek Klubjának koordinátora, hozzátéve, hogy rendszeresen tartanak mozgásközpontú programot, kisebb gyalogtúrákat.

Fontosnak tartjuk a játékkal összekötött sportolást, a célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az egészséges életmódra – fejtette ki a klubkoordinátor.

„Szeretek mozogni, szeretem ezt a csapatot, a társaságot” – magyarázta Marika, a Ciklámen Idősklub tagja, aki az első alkalommal is részt vett a programon. Mint mondta: mindig jön, ha a mozgás áll egy program középpontjában.  

Fotó: Baranyai Attila/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben