Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Ingyenes parkolás és menetrendi változások

Közlekedés a fővárosban a pünkösdi hosszú hétvégén

2018. május 18. péntek

Ismét egy hosszú hétvége áll előttünk május 19. és 21. között a pünkösdi ünnepnek köszönhetően. Május 19-én a szombati, 20-án és 21-én pedig az ünnepnapokon érvényes menetrend szerint indulnak a budapesti közösségi közlekedési járatok. A hosszú hétvége két napján, vasárnap és hétfőn a kényelmesebb utazás érdekében az M3-as metró egész nap közlekedik a Lehel tér és Kőbánya-Kispest között. A hosszú hétvégén ingyenes a parkolás.

A május 19-21. közötti hosszú hétvége két napján, 20-án (vasárnap) és 21-én (hétfőn) az M3-as metró egész nap Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekedik. Újpest és a Lehel tér között mindkét nap pótlóbusz viszi az utasokat. Május 19-én (szombaton) az M3-as metró teljes vonalán pótlóbusszal lehet utazni. Az M2-es és az M4-es metró pénteken, szombaton és vasárnap hosszabb üzemidővel, éjjel fél egyig közlekedik.

Május 19-én a szombati, 20-án és 21-én pedig az ünnepnapokon érvényes menetrend szerint indulnak a közösségi közlekedési járatok Budapesten. Az éjszakai járatok a hosszú hétvégén, így május 18-án, 19-én és 20-án éjszaka a hétvégi menetrend szerint közlekednek.

Józsefvárosban a május 18. (péntek) üzemzárás és május 22. (kedd) üzemkezdet közötti időszakban a fizető parkolás szünetel.

Fotó: Huszár Boglárka/Józsfváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben