Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Fokozott rendvédelmi jelenlét a Népszínház utca környékén

Újabb lépés a közbiztonság javításáért

2018. május 29. kedd

Az önkormányzat és a rendőrség összefogásának eredményeként fokozottabb rendőri és közterület-felügyelői jelenlétet lehet tapasztalni a Népszínház utca mellett az Auróra utcában is. A rendvédelmi intézkedés oka az, hogy a lakosok jelezték: egyes szórakozóhelyeket látogató személyek zavarják a környéken élők éjszakai nyugalmát.

Józsefváros önkormányzata és a rendőrség elkötelezett a kerület közbiztonságának javításában, a józsefvárosiak biztonságérzetének további növelésében. A Népszínház utcában tavaly nyár óta fokozottabb a rendőri jelenlét, a Készenléti Rendőrség munkatársai 12 órás váltásban róják az utcákat. Emellett az önkormányzat támogatásával rendőrségi kontaktpont nyílt a Népszínház utca 38. szám alatt.

Május közepe óta az Auróra utcában is fokozottabb a rendőri és a közterület-felügyelői jelenlét az esti és az éjszakai órákban. A környék lakói ugyanis jelezték az önkormányzatnak, hogy az utóbbi időben egyes szórakozóhelyeket látogató személyek, hangoskodók zavarják az ott lakókat a pihenésükben. Sára Botond, Józsefváros alpolgármestere lapunknak elmondta: ahogyan eddig is, ezentúl is mindent megtesznek a lakosok nyugalmának biztosításáért.

Fotó: Józsefvárosi Közterület-felügyelet

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben