Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Az Oktogon és a Corvin negyed között pótlóbuszok járnak majd

Felújítják a 4-es és 6-os villamospálya egy szakaszát a nyári szünetben

2018. június 14. csütörtök

Az iskolai nyári szünetben – június 16. és szeptember 2. között – a jelenleginél korszerűbb pálya épül a 4-es és a 6-os villamos vonalán, az Oktogon és a Harminckettesek tere között. A felújítás ideje alatt a nagykörúti Combino villamosok a Széll Kálmán tér felől az Oktogonig, Dél-Buda felől pedig a Harminckettesek teréig közlekednek. A kimaradó szakaszon – az Oktogon és Corvin negyed között – pótlóbuszokkal utazhatunk.

A pótlásban résztvevő járművek alacsonypadlósak és légkondicionáló berendezéssel felszereltek lesznek. A villamospótló buszok zavartalan közlekedése érdekében a Nagykörút Oktogon és Corvin negyed közötti szakaszán buszsávot alakítanak ki, ezért irányonként egy-egy sávon haladhat csak a közúti forgalom. A villamospótlás első hétvégéjén – június 16-án és 17-én – az Oktogon és a dél-budai végállomások között végig pótlóbuszok járnak majd. A korlátozáshoz kapcsolódóan a nagykörúti villamosvonal több más pontján is rövidebb ideig tartó felújítási munkákra kerül sor, így a Mester utca környékén és a Margit körúton is korlátozásokra kell majd számítani.

A közösségi közlekedési rend változásairól, illetve a pótlóbuszok megállóhelyeiről további információ a Budapesti Közlekedési Központ honlapján (www.bkk.hu) található.

Fotó: Baranyai Attila/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben