Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Sport, közönségtalálkozó, játék, Vb-meccsek

16 csapat indul a Józsefvárosi Focibajnokságon

2018. június 16. szombat

Kispályás focibajnokságot rendez Józsefváros önkormányzata az Orczy-parkban június 23-án, szombaton. A tornára a nevezés lezárult, a maximális 16 csapat indul. A bajnokságon résztvevők találkozhatnak a Budapest Honvéd öregfiúk csapatával és az FTC labdarúgóival, illetve kivetítőn követhetik a világbajnokság meccseit is.

A 2018-as labdarúgó-világbajnokság jegyében Józsefváros önkormányzata kerületi focibajnokságot rendez. A cél az, hogy a labdarúgás körüli felfokozott hangulatot Józsefvárosba is elhozzák egy szórakoztató, izgalmas program keretében. A kispályás, 5+1 fős műfüves bajnokságra a jelentkezés a nagy érdeklődésre való tekintettel lezárult, a maximális 16 csapat vesz részt a tornán. A bajnokságra az Orczy-parkban kerül sor június 23-án, 10 órától.

A résztvevők a helyszínen találkozhatnak a Budapest Honvéd FC öregfiúk csapatával, illetve a Ferencvárosi Torna Club labdarúgócsapatának néhány tagjával is. A vállalkozó kedvűek óriás foci darts versenyen is részt vehetnek, illetve a világbajnokság aznapi mérkőzéseit kivetítőn lehet majd figyelemmel követni.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben