Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Összesen 35 gramm drog került elő

Kábítószer-kereskedő párost fogtak el a rendőrök

2018. július 16. hétfő

A józsefvárosi rendőrök kábítószergyanús-anyagot találtak két személynél. A nő lakásán, valamint a férfi otthonában és autójában összesen 35 gramm kábítószert rejtett el. A dílereket őrizetbe vették.

A józsefvárosi nyomozók olyan információ birtokába jutottak, hogy a 49 éves V. Ferenc és társa, a 32 éves V.-né D. Mercedes rendszeresen kábítószert árult – adta hírül a police.hu oldal. A rendőrök július 13-án kora este a XVIII. kerületben, a Honvéd utca és az Üllői út kereszteződésénél V. Ferencet autójával megállították, majd a váltószoknya alatt fóliába csomagolt, fehér kábítószergyanús anyagot találtak, amelyet a járművel együtt lefoglaltak.

A nyomozók V.-né D. Mercedest július 14-én éjjel fogták el ferencvárosi lakásán. A rendőrök a férfi és a nő – VIII., valamint IX. kerületi – lakásán tartott kutatáskor összesen 35 gramm kábítószergyanús anyagot, a drog árusításához szükséges eszközöket, közel egymillió forint értékű készpénzt és valutát találtak.

A nyomozók V.-né D. Mercedest és V. Ferencet kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. V. Ferencet őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Fotó: Józsefváros újság/archív

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben