Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Zászló- és virágkészítés az államalapítás alkalmából

Ünnepi játékok a II. János Pál pápa téren

2018. augusztus 21. kedd

Államalapításunk alkalmából a Népszínház Kör a Polgári Értékekért augusztus 19-én tematikus ünnepi játékokkal is bővítette a már ismert és kedvelt repertoárját. A II. János Pál pápa tér játszóterén a Csőszkunyhónál a jól megszokott ügyességi vetélkedők, arcfestés, buborékfújás mellett a kicsik nemzeti színű zászlót és virágot is készíthettek.

Az elmúlt évek hagyományaihoz híven májustól októberig havonta egy-két vasárnapon a Népszínház Kör szervezőinek köszönhetően izgalmas és változatos programokkal találkozhatnak a józsefvárosi családok a II. János Pál pápa tér játszóterén a Csőszkunyhónál.

„A gyerekek és szülők visszajelzései alapján igyekszünk a sláger programelemeket megtartani, ezért az arcfestés és lufi hajtogatás szinte sosem maradhat el” – mondta el lapunknak Oláh Margit, a Népszínház Kör a Polgári Értékekért programszervezője.

„Arra is odafigyelünk, hogy a gyerekek az életkoruknak és az érdeklődési körüknek megfelelően mindig megtalálhassák a kedvükre valót a színes programok közül. Természetesen az időjárást és az ünnepeket is figyelembe vesszük, így az augusztus 20-i hosszúhétvége vasárnapján nemzeti színű virágok és zászlók is készültek, sőt, játékos formában még a kenyérsütés fortélyait is megismerhették a gyerkőcök” – tette hozzá a programszervező.

Fotó: Nyári Gyula/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben