Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Számítógépet lopott fiatalkorú társaival

Elfogták a tolvajt, aki az ablakon át akart elmenekülni

2018. szeptember 18. kedd

Három személy surrant be augusztus 9-én egy Práter utcai társasházba ahonnan számítógépet loptak el. A nyomozók beazonosították a tetteseket. Egyikük – aki egy lakásban bujkált – a rendőrök kiérkezésekor kiugrott az ablakon, de nem jutott messzire, hamar elfogták, a két fiatalkorú társa három nappal később került rendőrkézre.

A nyomozók megállapították, hogy a 25 éves L. Roland és két fiatalkorú társa, egy másik, augusztus 28-án történt terézvárosi besurranással is összefüggésbe hozhatók. A férfi és két társa ellen a rendőrök elfogatóparancsot adtak ki.

Szeptember 13-án a rendőrök tudomására jutott, hogy L. Roland egy Orczy úti lakásban bujkál. A férfi a rendőrök elől az ablakon át próbált meg elmenekülni, azonban a lakástól pár méterre utolérték és elfogták. Társait, a 14 és a 15 éves fiúkat az ellenük kiadott elfogatóparancs alapján szeptember 16-án fogták el Józsefvárosban.

A nyomozók mindhárom elkövetőt lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, velük szemben a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányság folytatja le az eljárást.

Forrás:police.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben