Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Autótolvajok rendőrkézen

Egy hónapon belül három járművet loptak el

2018. október 21. vasárnap

A rendőrök elfogták azt a két férfit, akik egy hónapon belül három autót loptak el Budapesten - tájékoztatott a rendőrség a police.hu-n.

A 24 éves K. Dávid és társa, a 32 éves Ny. József szeptember 16-a és október 17-e között három autót lopott el Budapest VII. és VIII. kerületéből úgy, hogy az egyiket az utcán vontatták el egy másik járművel. A két pilisi férfi az autókról leszedte a rendszámtáblákat, majd egy telephelyen eladta őket.  A hulladékudvarban a nyomozók megtalálták az október 17-én ellopott autót, és megállapították azt is, hogy a másik két lopott gépkocsit is ott adták el a férfiak. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály Gépjármű Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói a beszerzett adatok, valamint a kamerafelvételek alapján azonosították az elkövetőket, majd a Bűnügyi Bevetési Osztállyal együttműködve, október 19-én 22 óra körül pilisi otthonukban a két férfit elfogták.

A BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói K. Dávidot és Ny. Józsefet lopás bűntett, valamint egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.​

Forrás: police.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben