Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Koncertek és meghitt hangulat

Adventi ünnepségek a józsefvárosi idősklubokban

2018. december 18. kedd

A hagyományokhoz híven idén is végiglátogatta Józsefváros több idősklubját Sántha Péterné alpolgármester, hogy egy közös ünnepség keretében együtt élhessék át advent elcsendesedő, várakozással teli időszakát. Az Őszikék Idősek klubjában a Józsefvárosi Zeneiskola ifjú tanulói is felléptek, ünnepi koncertjükkel meghitt hangulatot varázsoltak.

„Mindig jó érzéssel tölt el, ha együtt, szeretet teljes közegben láthatom Józsefváros időseit, mert ez azt jelenti, nincsenek egyedül” – mondta Sánta Péterné az Őszikék idősek klubjában, majd hozzátette: „A karácsonyi ünnepkör idején különösen fontos, hogy ne hagyjuk őket magányukban, ilyenkor egy jó szó, egy közös élmény mindennél többet ér.”

A koncerten sokszínű zenei repertoárral mutatkoztak be a Zeneiskola növendékei. Edit Piaf ismert sanzonjai is felcsendültek egy kiváló énekes jóvoltából, amit néhány klubtag dúdolással kísért. Az esemény záróakkordjaként a zeneiskolások és a közönség együtt énekelték el a Mennyből az angyalt. Az eseményen Guzs Gyula, a körzet képviselője is részt vett.

Az ünneplés az Őszikék Idősek Klubjában nem ért véget, az alpolgármester – más klubok mellett – a Reménysugár és a Ciklámen Idősek Klubjába is ellátogatott, az utóbbi helyszínen Zentai Oszkár önkormányzati képviselő is tiszteletét tette.

Sántha Péterné kerületünk idősklubjaihoz karácsonyi verssel és egy-egy doboz bonbonnal érkezett, majd kívánt boldog ünnepeket a résztvevőknek. Emellett a klubtagok tagjai fürdőjegyeket is kapnak az önkormányzattól. 

Fotó: Huszár Boglárka, Senger Nikolett, Nyári Gyula/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben