Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Cél a vállalkozások hatékonyabb segítése

Együttműködési megállapodás kötött az Óbudai Egyetem és a BVK

2019. február 15. péntek

A fővárosi vállalkozások fejlesztése érdekében együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és az Óbudai Egyetem február 14-én a Be Smart szakmai nap és partnertalálkozó keretében.

Az egyetem tájékoztatása szerint a hosszú távú partneri kapcsolat célja, hogy a stratupokat és a vállalkozásokat minél sikeresebben támogassák, amelynek eredményeképpen versenyképesebb és hatékonyabb, tudáson és innováción alapuló gazdasági élet fejlődjön ki a fővárosban.

Az együttműködés aláírása (forrás: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány Facebook-oldal)

Ezt segíti a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány mikrohitel-konstrukciója is, amelyhez – mint azt korábban megírtuk – Józsefváros elsőként csatlakozva kamattámogatást nyújt a kerületi telephellyel vagy székhellyel rendelkező cégeknek.

Az egyetemi közlemény arra is kitért, hogy a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és az Óbudai Egyetem együttműködik közös rendezvények, programok kidolgozásban, megvalósításában, szakmai hírek, aktualitások hatékony terjesztésében, az együttes pályázási lehetőségek kidolgozásában.

Vállalásaik között szerepel a tudásbázisához hozzáférés biztosítása, a szakmai fórumok közötti információáramlás elősegítése, közös tevékenységgel kapcsolatos információk kommunikációja. A terveik szerint a közalapítvány és az egyetem munkatársai előadóként vagy szakértőként részt vesznek a másik fél által szervezett szakmai fórumokon, konferenciákon, kiállításokon, és versenyeken – tájékoztatott az Óbudai Egyetem.

Forrás: Óbudai Egyetem

Vezető kép: Józsefváros újság/archív

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben