Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A szépkorúak is jelmezbe bújtak

Farsangi mulatság az idősklubokban

2019. február 21. csütörtök

A február kerületünk Nappali Ellátás klubjainak életében is a vidám farsang időszaka. A Napraforgó Idősek Klubjában február 20-án rendeztek jelmezes mulatságot. Bár nem mindenki öltözött be, egy maroknyi, de lelkes csapat remek jelmezekkel készült az ünnepségre. A farsangolókhoz csatlakozott Sántha Péterné, Józsefváros alpolgármestere is.

A mulatság a jelmezesek ünnepélyes bevonulásával vette kezdetét, akiket Sántha Péterné alpolgármester vezetett fel. Őt követték az izgalmasabbnál izgalmasabb, kreatívabbnál kreatívabb jelmezbe bújt klubtagok. Volt cowboy, cigánylány, varázsló, marhahajcsár, doktornő és műtős, ketten úttörőnek öltöztek, és megjelent a színen Miki egér, majd karöltve Shrek és Fiona is, akik gumicukor békát és mindenféle mocsári édességet osztottak az ünneplőknek.

A jelmezbemutató után hamar fergeteges hangulat kerekedett sokan táncra perdültek, a klub dolgozói pedig pezsgőt, üdítőt, mindenféle nassolnivalót és fánkot szolgáltak fel a mulatozóknak. A napokban a kerület többi idősklubjában is rendeztek farsangi mulatságot.

A Reménysugár klubban farsangi fánk került az asztalra, a vállalkozó kedvű klubtagok a parketten is bemutathatták tánctudásukat.

Fotó: Nyári Gyula, Senger Nikolett/Józsefváros újság

Szöveg: Beleznai Csenge

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben