Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A zene élménye ajándékba

Zeneiskolások műsora a Reménysugár Klubban

2019. május 23. csütörtök

A kedvesség és a figyelmesség nem kerül semmibe, de sokszor elég ahhoz, hogy egy kis fényt és örömöt csempésszünk vele mások életébe. A Józsefvárosi Zeneiskola növendékei – tanáraik kíséretében és vezetésével – időről időre hol vidám, hol megható, de mindig feltöltődést és kikapcsolódást nyújtó műsorral ajándékozzák meg a kerületi idősklubok tagjait.

Ezúttal a Mátyás téri Reménysugár Klubban hangzott fel az élményt nyújtó zeneszó, május 22-én délután. A szintetizátor és az énekszó mellett furulyák, fuvolák és egy cselló hangja is felcsendült ezen a délutánon. A közönség minden produkciót tapssal, illetve mosolygós, sugárzó arccal köszönt meg gyerekeknek, de a fuvolákon megszólaló Örömóda különösen nagy sikert aratott.

A klasszikus dalok mellett több könnyűzenei örökzöld is felcsendült ezen a délutánon, köztük Horváth Jenő és Seres Rezső ismert dalai ­– „Én úgy szeretek részeg lenni”, „Mások vittek rossz utakra engem” –, a „Legyen a Horváth kertben Budán kezdetű operettslágert pedig már a jókedvű közönség is együtt énekelte az ifjú művészjelöltekkel.

Fotó: Nyári Gyula/Józsefváros újság

Szöveg: Tukács Orsolya

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben