Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Keresik a tulajdonost

2012. január 10. kedd

Kerékpár gazdáját keresi a kerületi rendőrkapitányság. A Szentkirályi utcából próbálta ellopni el az elkövető, de egy járókelő értesítette a rendőrséget, akik aztán elfogták biciklitolvajokat.

2012. január 09-én 17:40 óra körüli időben a Budapest VIII. kerület Szentkirályi utca 11. szám előtt lévő forgalmi jelzőtáblához láncolt Schwinn csepel típusú női kerékpárt két férfi, erővágó segítségével eltulajdonította. Az elfogásukban segítséget nyújtott egy állampolgár, aki felfigyelvén a két férfi gyanús viselkedésére, értesítette a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányságot. A megadott pontos személyleírásnak köszönhetően a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányság járőrei nem messze a megadott haladási útvonalon felismerték, majd előállították az elkövetőket. A két delikvens egymástól teljesen eltérő tanúvallomást tett, de egyikük elismerte a bűncselekmény elkövetését. A női kerékpár lefoglalásra került, mely a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányságra történt beszállításra.

Keresik a tulajdonosát

Ezúton kérjük a kerékpár tulajdonosát, hogy ha az alább felsorolt adatok alapján felismeri kerékpárját, kérjük, jelentkezzen a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányság 477-3700 telefonszámon, illetőleg személyesen az ügyeletes tisztnél vagy a Készenléti alosztályon . A Schwinn csepel típusú női kerékpár, 16291030D sorozatszámú, bézs-metál színű, elöl egy fehér színű kosár illetve egy rózsaszín alapon kék tappancsos csengő található. Continentál UltraSport gumikkal felszerelt, melyek erősen kopottak.

Komcsákné Sz. Magdolna BRFK, VIII. ker. Rendőrkapitányság sajtóreferens  

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben