Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

VAKÁCIÓ!

Elindult a nyári szezon a Mátyás téren

2012. június 28. csütörtök

A Kesztyűgyár Közösségi Ház szervezésében valósul meg idén a Nyári napközis Tábor. 2012. június 18-tól, 2012. augusztus 24-ig felpezsdül a Mátyás tér és környéke.

A Nyári Tábor ideje alatt 135 gyermek fordul meg a Közösségi Házban, ahol felkészült program animátorok és gyakorlott pedagógusok látják el a gyermekek felügyeletét.

Reggel 8 órától 17 óráig biztosítja a tábor a Józsefvárosi diákok szórakoztatását. A jelentkezők közül, 92 rászoruló gyermek esetében napi háromszori ingyenes étkezést biztosít az Önkormányzat.

Az elmúlt évekhez hasonlóan kézműves foglalkozások, csapatjátékok, sportolási tevékenységek és ügyességi, feladatmegoldó sorversenyeken vehetnek részt a gyermekek. Helyszínként szeretnék, minél több olyan helyre eljuttatni a gyerekeket ahová az iskola időszak alatt nincs rá lehetőség, így tervezik a heti egyszeri kirándulásokat, valamint kiállítások múzeumok látogatását is.

Azok számára, akiknek a nyári időszakban pótvizsgára kell felkészülniük, képzett tanárok segítenek a felkészülésben. A mentor program egész nyáron várja azon gyermekek jelentkezését, akik ezt igénylik.

1084 Budapest, Mátyás tér 15. www.kesztyugyar.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben