Programok

Eseménynaptár

Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

KERESÉS

Köztér rovat

A Józsefvárosi Önkormányzat közleménye

Bezáratják az Auróra utcai szórakozóhelyet

A hatóság a mai napon elrendelte a VIII. kerületi Auróra Kioszk és Auróra Kert azonnali bezárását. Józsefváros jegyzője június 28-án ideiglenesen záratta be az Auróra utca 9. és 11. szám alatti szórakozóhelyet.

Ha látta, hívja a rendőrséget

Nyakláncletépőt keresnek

Egy férfi június 25-én este fél tíz körül az egyik józsefvárosi buszmegállóba érkező járaton letépett egy nőről egy nyakláncot, és elmenekült a helyszínről. Az elkövetőről felvétel készült, amennyiben felismeri, hívja a rendőrséget!

Mogyorós- és kávészacskóban terítették a drogot

Két kábítószerterjesztőt fogtak el

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást V. József (31 éves) budapesti és Sz. István (38) egyeki lakos ellen. Utóbbit június 23-án igazoltatta és fogta el a Készenléti Rendőrség járőre Józsefvárosban.

Műszaki cikkeket, pénzt és ruhát loptak el

Vádat emelnek a betörők ellen

Vádemelési javaslattal zárult annak a két férfinak az ügye, akik két hónap alatt több betörést követtek el Józsefvárosban.

Ismét segítettek a térfigyelő kamerák

Elfogták az éjszakai kukagyújtogatót

Szemeteseket gyújtott fel egy fiatal férfi június 23-án hajnalban Józsefváros több pontján. Az égő kukákat a tűzoltók és a járókelők eloltották. Az elkövetőt a térfigyelő központban szolgálatot teljesítő közterület-felügyelő segítségével fogták el a rendőrök. A fotó illusztráció.

A lakosok segítségét kérik

Verekedő tolvajt keres a rendőrség

Megpróbálta ellopni egy járókelő mobiltelefonját, majd miután ez nem sikerült a tolvaj bántalmazta a 39 éves férfit. A józsefvárosi rendőrök keresik felvételen látható elkövetőt. Azt kérik, hogy aki felismeri, tegyen bejelentést.

Hajnalig tartó hangzavar, nyílt kábítószer-fogyasztás

Továbbra is sok a lakossági panasz az Auróra Klub miatt

Bár a rendőrség június 10-én egy razzia során több embert is előállított kábítószer-birtoklás miatt az Auróra utca 11. szám alatt található Auróra Klubban, a problémák továbbra sem oldódtak meg. Dudás Istvánné, a körzet önkormányzati képviselője a Józsefváros újságnak elmondta, hogy a mai napig sok panasz érkezik a környéken élők részéről.

Előzetesben az elkövető

Halált okozó testi sértés egy józsefvárosi hostelben

Egy nő védelmére kelve vert meg egy görög férfit egy józsefvárosi hostel kanadai vendége úgy, hogy az később belehalt a sérüléseibe. A józsefvárosi rendőrök hely és személyismerete sokat jelentett az adatgyűjtés során, a nyomozók 12 órán belül elfogták a tettest. A fotó illusztráció.

A lakosok segítségét kérik

Táskatolvajokat keres a rendőrség

Egy felügyelet nélkül hagyott gurulós táskát lopott el két férfi június 19-én a Práter utcában. A józsefvárosi rendőrök kérik, hogy aki felismeri a felvételen látható férfiakat, tegyen bejelentést.

Állampolgári bejelentés segített a rendőröknek

Elfogták a kifosztókat

Kifosztottak egy alvó férfit a Baross utcában péntek este, ám a rendőrök még a helyszín közelében elfogták az elkövetőket és előállították őket a VIII. kerületi Rendőrkapitányságra – olvasható a police.hu-n.

Benzinkútnak ütközött egy autó

Baleset a Kálvária térnél

Egy előzést követően nagy sebességgel a Kálvária téri benzinkútnak csapódott egy autó csütörtökön kora este. A Diószegi utca felől érkező autó betörte a benzinkút üvegfalát. Személyi sérülés nem történt, azonban a Baross utcában kisebb torlódás alakult ki. Kérjük a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel és óvatossággal közlekedjenek!

A lakosság segítségét kérik

Lakásbetörőt keres a rendőrség

Játékkonzolt lopott egy eddig ismeretlen férfi június 13-án, délelőtt egy Bezerédy utcai lakásból. A józsefvárosi rendőrök azt kérik, hogy aki felismeri a képen látható személyt, tegyen bejelentést.

A rovat további hírei