Programok

Eseménynaptár

Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

KERESÉS

Köztér rovat

Lövés a Magdolna utcában

Elfogták a gáz-riasztó fegyveres férfit

Egy korábbi nézeteltérés miatt két lövést adott le haragosaira egy férfi szerda este a Magdolna utcában. A lövések következtében senki sem sérült meg. A gáz-riasztó fegyveres férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, elszámoltatása folyamatban van – közölte a Budapesti-rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Számítástechnikai üzletből lopott

A rendőrség keresi az elkövetőt

Egy férfi 2017. április 20-án 14 óra 30 perc körül egy józsefvárosi számítástechnikai üzletből ellopott egy fekete hangszórót. Nem sokkal később visszament az üzletbe, majd ellopott egy kék színű hangszórót is. A rendőrség kéri, hogy aki információval rendelkezik a képen látható férfiról, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Verekedés volt egy Fiumei úti presszóban

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást indított súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen. Aki információval rendelkezik a képen látható férfiakról tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Pár órán belül elfogták az elkövetőket

Tárolókat törtek fel

A rendőrök elfogták azt a három nőt, akik több tárolót és egy lakást is feltörtek Józsefvárosban. Ellenük lopás, valamint más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak.

Egy társasház folyosóján őrjöngött

Intézkedés során életét veszítette egy férfi

A Rákóczi út egyik társasházának folyosóján egy férfi őrjöngött csütörtökön délután. A kiérkező rendőrökkel szemben fenyegetően lépett fel, ezért megbilincselték, gépjárművükbe ültették, ahol a férfi rosszul lett és eszméletét is elveszítette. A kiérkező mentősök végül már nem tudták megmenteni életét.

Lezárult a nyomozás

Két héten belül bíróság elé áll a fosztogató

Vádemelési javaslattal zárult annak a nőnek az ügye, aki egy egészségügyi intézményből vitte el több beteg mobiltelefonját - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A fotó illusztráció.

Térfigyelő kamera segítségével fogták el

Rendőrkézen a Blaha Lujza téri fosztogató

Egy alvó férfit zsebelt ki az 59 éves fosztogató a Blaha Lujza téren. A bűncselekményt a térfigyelő központban is észrevették és értesítették a járőröket. Az előállított férfi bíróság elé állítását gyorsított eljárás keretében kezdeményezték. A fotó illusztráció.

Idős nőt csapott be az „unokázós” csaló

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

Úgynevezett „unokázós” módszerrel csalt ki pénzt egy ismeretlen személy, egy józsefvárosi idős nőtől. A csaló a hölgy bajba jutott unokájának adta ki magát a telefonban. A kért összeget pedig a képen látható férfi vette át. A rendőrség azt kéri, hogy aki felismeri a férfit, tegyen bejelentést.

A térfigyelő kamerák ismét segítettek

Tíz percen belül elfogták a tolvajokat

A Horváth Mihály téri templom tövében alvó férfit fosztott ki három személy, de a térfigyelő kamera segítségével a helyszín közelében elfogták őket a józsefvárosi rendőrök.

Alvó, beteg nőt fosztott ki

A helyszínen elfogták a telefontolvajt

A rendőrök a helyszínen elfogták azt az 51 éves nőt, aki egy józsefvárosi klinikán kihasználva, hogy a sértett alszik, ellopta tőle mobiltelefonját.

Félmillió forint készpénzt is lefoglaltak

Józsefvárosi lakásán árulta a kábítószert

Hatvanegy gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, két kábítószerrel szennyezett digitális mérleget és mintegy félmillió forint készpénzt találtak a józsefvárosi rendőrök március 29-én M. Árpád otthonában. A férfi beismerte, hogy rendszeresen árult drogot józsefvárosi lakásán.

Baleset volt a Rákóczi úton

Mentőautó karambolozott személygépkocsival

Egy megkülönböztető fény- és hangjelzést használó mentőautó és egy személygépkocsi ütközött össze kedden este 17 óra 30 körül a Rákóczi úton a Blaha Lujza térnél, a Keleti pályaudvar irányába. A mentőautó utast nem szállított, a balesetben személyi sérülés nem történt. A fotó illusztráció.

A rovat további hírei