Programok

Eseménynaptár

Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

KERESÉS

Köztér rovat

Ideiglenes változás a közösségi közlekedésben

Munkanapnak megfelelően jár szombaton az M3-as metró

Az M3-as metró a hétköznapi, a közösségi közlekedés többi járata a tanszünetben érvényes pénteki menetrend szerint közlekedik szombaton a munkanap-áthelyezés miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

Új, veszélyes kábítószer bukkant fel

Kréta nevű drogot terjesztett az elfogott díler

A keverék egyszerre tartalmaz kábítószernek minősülő vegyületet és új pszichoaktív anyagot – olvasható a Zsaru Magazin legfrissebb számában, amely beszámolt arról is, hogy a józsefvárosi rendőrök elfogtak egy krétadílert.

Szolgálatban a biztonságért

Tűzoltó tartotta vissza a rablót

Egy szolgálatban lévő tűzoltó segített visszatartani egy menekülő rablót április 17-én a Kun utcában, a rendőrök kiérkezéséig. Az elkövetőt őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Egyiküket elfogták, a társát még keresik

Férfiakat fosztott ki két fiatal nő

A józsefvárosi nyomozók elfogtak egy nőt, aki tettestársával együtt azért ismerkedett meg férfiakkal, hogy kifossza őket. 20 éves társát a rendőrök még keresik, ezért azt kérik, hogy aki felismeri a képen látható személyt, tegyen bejelentést.

Álkulccsal lopott autót

Negyedóra alatt kézre került a tolvaj

A józsefvárosi rendőrök tizenöt perc alatt fogták el azt a férfit, aki álkulccsal ellopott egy autót, és úgy vezette, hogy még vezetői engedélye sem volt. V. Lászlót lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A lakosság segítségét kérik

A józsefvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához, aki két jegyautomatát rongált meg a Keleti pályaudvaron.

Rablás miatt keresték

Körözött férfit fogtak el a készenléti rendőrök

A 25 éves B. Dávid testvére irataival igazolta magát, majd futva menekült a járőrök elől. A férfi valós személyazonossága megállapítását követően kiderült, hogy egy korábbi rablás miatt elfogatóparancs volt ellene. A rablót átadták a büntetés-végrehajtási intézetnek, ahol megkezdte szabadságvesztése letöltését.

Egy ember megsérült

Baleset a Hungária körúton

Lesodródott az útról és egy tűzcsapnak ütközött egy személygépkocsi a Hungária körúton, a Kerepesi út és a Hős utca közötti szakaszon csütörtökön kora délután. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek, akik áramtalanították a járművet. A személyautó sofőrjét a mentők kórházba szállították. A baleset helyszínén forgalomkorlátozásra kell számítani.

Kopogás volt a jel

Újabb kábítószer-kereskedőt fogtak el

A józsefvárosi rendőrök elfogtak egy kábítószer-kereskedőt, aki az elmúlt időszakban rendszeresen árult drogot a lakásán. Elfogásakor 30 adagnak megfelelő kábítószer volt nála. A férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Józsefváros rendjéért elismerések

Kocsis Máté: Józsefváros egyre rendezettebb, biztonságosabb

Kerületünk közbiztonságáért kifejtett áldozatos tevékenységük elismeréseként adták át a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányság hetvenegy dolgozójának az önkormányzat által alapított „Józsefváros rendjéért” kitüntetéseket. A Polgármesteri Hivatal dísztermében április 5-én megtartott ünnepségen Kocsis Máté megköszönte a kiemelkedő rendőri teljesítményeket és reményét fejezte ki, hogy a jövőben is folytatódik a közbiztonság javulása Józsefvárosban.

Egyiküket Józsefvárosban fogták el

Orgazdák kerültek rendőrkézre

Egy Kőbányáról lopott autóval közlekedtek azok az orgazdák, akiket március 29-én fogtak el a rendőrök. A két férfi előzetes letartóztatását a bíróság elrendelte.

A hűtőben is drogot tárolt

Elfogták a lakásán kábítószert áruló férfit

A rendőrök elfogtak egy kerületi kábítószer-kereskedőt, akinél több mint 188 adag drogot találtak és foglaltak le. A férfit kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A rovat további hírei