Programok

Eseménynaptár

Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

KERESÉS

Köztér rovat

Vidám vetélkedő a Vajdában

A Százszorszép Tagóvoda nyerte a sorversenyt

Idén is megrendezték a józsefvárosi óvodák sorversenyét a Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában. A vidám megmérettetésen négy kerületi óvoda indult öt csapattal. Az érmeket és ajándékokat Sántha Péterné alpolgármester adta át a gyerekeknek.

Idős nőt raboltak ki

Egy napon belül elfogták a fiatalkorú tetteseket

Elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két fiatalkorú fiút, akik fellökték, majd letépték egy idős nő válltáskáját a Corvin negyedben. A józsefvárosi rendőrök indítványozták az elkövetők előzetes letartóztatását – olvasható a rendőrség honlapján. A fotó illusztráció.

Idős nénit rabolt ki két fiatalkorú

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

Két fiatalkorú kirabolt egy idős nőt a Corvin közben. A nyugdíjas nénit fellökték, kitépték a táskát a kezéből és elmenekültek. A józsefvárosi rendőrök kérik, hogy aki felismeri a felvételen látható két elkövetőt, tegyen bejelentést.

Tetten érték a négy elkövetőt

Betörőket fogtak a józsefvárosi rendőrök

Összesen négy alkalommal tört be józsefvárosi és ferencvárosi lakásokba az a négy férfi, akiket a legutóbbi bűncselekményük elkövetése során tetten értek a VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói. Az elkövetőket őrizetbe vették és indítványozták letartóztatásukat. A fotó illusztráció.

Kocsma előtt verekedett

Rendőrkézen a garázda férfi

A rendőrök elfogták azt az afgán állampolgárt, aki egy józsefvárosi kocsma előtt dulakodott egy férfival. A 21 éves, oltalmazottként elismert férfi ellen garázdaság miatt eljárást indított a VIII. kerületi Rendőrkapitányság.

A nagy sebesség okozhatta a bajt

Baleset volt a Kálvária térnél

Személyi sérülés nem történt abban a balesetben, amely csütörtökön az esti órákban történ a Kálvária tér – Baross utca – Dankó utca kereszteződésében. A rendőrség kiérkezéséig a Józsefvárosi Polgárőrség biztosította a baleset helyszínét.

Közérdekű munka és pénzbüntetés

Elítélték az aláírásgyűjtőt bántalmazó férfit

Gyorsított eljárásban állították bíróság elé az olimpiaellenes népszavazási kampány során a Jakabfy Tamás LMP-s önkormányzati képviselőt lefejelő férfit. A vádlottat 250 óra közérdekű munkára és 50 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a bíróság elsőfokon - közölte Ibolya Tibor fővárosi főügyész az MTI-vel.

Festékkel fújta le az épületet

Kápolnarongálót keres a józsefvárosi rendőrkapitányság

Egy józsefvárosi kápolna falát rongálta meg szórófestékkel az a fiatal férfi, akinek beazonosításához a VIII. kerületi rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

Józsefvárosban garázdálkodott két társával

Elfogatóparancsot adtak ki egy nigériai férfi ellen

Csoportos garázdaság miatt elfogatóparancsot adott ki a bíróság egy Budapesten élő nigériai férfi ellen, aki korábban azzal akadályozta az eljárást, hogy mindig más nevet használt - hangzott el az M1 aktuális csatornán szerda este.

Mohóságuk lett a vesztük

Besétáltak a trükkös csalók a józsefvárosi nyomozó csapdájába

Megszaporodtak a telefonon bonyolított trükkös csalások az utóbbi időben. A módszer egyszerű: az elkövetők neves cég munkatársának kiadva magukat nagyobb összegű nyereményt ígérnek egy regisztrációs díj ellenében. Az egyik csaló pechjére egy józsefvárosi nyomozót hívott fel.

Ingyenesen elszállítják a nagydarabos hulladékot

Idén is lesz lomtalanítás kerületünkben

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. évente egy alkalommal ingyenesen elszállítja a lakossági lomokat. A józsefvárosiak idén március 6. és 12. között válhatnak meg a nagydarabos hulladékoktól. A lomokat úgy kell kikészíteni, hogy az az FKF járműveivel könnyen megközelíthető legyen, de a forgalmat ne akadályozza.

A rendőrök elfogták a tettest

Korábbi munkahelyére tört be

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy józsefvárosi szórakozóhely páncélszekrényéből közel kétmillió forint készpénzt lopott.

A rovat további hírei