Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Felhívás

Javasoljon Ön is a Józsefvárosi Aranykoszorú-díjra!

2017. november 22. szerda

A Józsefvárosi Önkormányzat idén is Józsefvárosi Aranykoszorú-díjjal jutalmazza a kerület legjobb iparosait, kereskedőit, vállalkozóit. A díjra minden józsefvárosi állampolgár javasolhat személyeket, hogy a szakmailag legjobbak vehessék át elismerésüket.

Józsefvárosi Aranykoszorú szakmai kitüntetés adományozható a Józsefváros területén minimum 10 éve kiemelkedő iparos, kereskedő, vállalkozó és gazdasági tevékenységet végző magyar magánszemélyek, jogi személyek és jogi személyiséggel nem rendelkező más szervek részére, akiknek nincs helyi adótartozása, illetve az Önkormányzat felé bármilyen más jellegű tartozása, nincs általános köztartozása és tevékenységüket magas színvonalon, a lakosság megelégedésére végzik. A kitüntetettek száma évente ötnél több nem lehet. A díjjal emlékplakett adományozása jár.

A díj adományozását kezdeményezheti a polgármester, alpolgármester, a jegyző, az aljegyző, képviselő, képviselői csoport és bármely józsefvárosi állampolgár, kerületi társadalmi és civil szervezet, a fővárosi gazdasági kamarák és azok helyi szervezete. 

A kitüntetettekre vonatkozó javaslatot az Önkormányzat 5 tagú eseti zsűrijének véleménye alapján a Polgármester terjeszti döntésre a Képviselő-testület elé.

A kitüntetettek személyére javaslatát e-mailben, levélben vagy személyesen az alábbi címre kell eljuttatni 2017. december 15-ig: Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal, Hatósági Ügyosztály, Igazgatási Iroda, 1082 Budapest, Baross utca 63-67., II. emelet 211-es szoba, e-mail: igazgatas@jozsefvaros.hu.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben