Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

KERESÉS

A Teleki téri piac egyik nagy kedvence

Tizenhét éve sütik a lángost Józsefvárosban

2016. május 25. szerda

Már a piacon kívül is lehet érezni a frissen sült lángos illatát, amelyet szinte minden józsefvárosi jól ismer. Borsosné Tenki Lívia és családja tizenhét éve süti a lángost kerületünkben. A régi és a most már megújult piacon is fáradhatatlanul készítik a különböző ízesítésű forró finomságot.

Borsosné Tenki Lívia üzletvezető elmondta, hogy 17 éves receptúrával dolgoznak a piacon. Az árak az elmúlt években csak elenyésző mértékben változtak, emelni kifejezetten csak a beszállítók miatt kellett. „A férjem szakmája cukrász és szakács, az ő nagy álma volt, hogy családi vállalkozásként indítsunk el egy lángossütőt. Sok nehézséget megéltünk már, de mindig kitartottunk, és ennek meg is van az eredménye.

Nagyon örülünk a megújult és egyben a korábbinál sokkal kulturáltabb környezetnek. Az idejáró józsefvárosiak nagyon kedvesek velünk, vannak törzsvásárlóink is, akik szinte minden nap jönnek a fokhagymás lángosért.

Kedveskedünk azoknak is, akik inkább melegszendvicset ennének a büfénkben, illetve kávét és többféle üdítővel is árulunk, de a legnépszerűbb mégiscsak a tejfölös lángos”- fűzte hozzá az üzletvezető.