Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Szélmalomharc

Néhány nap után megrongálták a frissen festett padokat

2013. április 30. kedd

Összekarcolták és lefújták azokat a padokat, amelyek a józsefvárosiak a Föld napja alkalmából Józsefváros Önkormányzatának felhívására festetettek le. Valakinek vagy valakiknek nem célja, hogy Józsefváros újjáépüljön, de nem adjuk fel.

Példaértékű volt az az összefogás, amiről a kerület lakói tettek tanúbizonyságot a Föld napján. Kicsik és nagyok együtt ragadtak ecsetet és festéket, hogy a kerület több mint 130 padját megújítsák. Józsefváros Önkormányzata közel 100 liter festékkel és a padok léceinek előkészítésével vágott neki az akciónak. A padok lefestése nem csupán azt jelentette, hogy zöldre festettük a köztéri ülőalkalmatosságokat, hanem azt is, hogy együtt, közösen tesszük azért, hogy Józsefváros újjáépüljön.

De jött valaki, vagy valakik, akik tönkretették mindezt. Olyanok, akiknek nem fontos, hogy tiszta és rendezett környezetben éljenek. Akiknek nem fontos más munkája és igyekezete. Olyanok, akik nem tisztességes emberek, értékrendszerük pedig távol áll az európai normáktól. Szélmalomharc, de nem adjuk fel. Józsefváros újjá fog épül.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben