Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Fiatal Vállalkozók Hete Józsefvárosban

Karrierépítési tanácsok fiataloknak

2013. november 19. kedd

A hat éve indított kezdeményezés mára a fiatalság elsőszámú információs fórumává vált világszerte, ahol egy héten keresztül érdemben tájékozódhatnak jövőjük kiteljesedésének hazai és nemzetközi lehetőségeiről. November 18-24. között Magyarországon csaknem 60 ingyenesen látogatható eseményen várják a fiatalokat Budapesten és vidéken egyaránt.

A karrirer tanácsadás mellett olyan meghatározó gazdasági szereplők támogatják a következő évtized lehetséges üzleti vezetőit, akik saját ötleteiket az ország határain belül valósították meg. Idén Andy Vajna is előadást tart, valamint Gerendai Károly újra eljön megosztani tapasztalatait a résztvevőkkel, ezúttal mindketten a gasztro világ innovációiról beszélnek majd.

Budapesten, a Károlyi-Csekonics Rezidenciában öt tematikus nap /Üzleti Siker Napja, Innovatív Start-up Nap, Gasztro Vállalkozások Napja, Üzleti Energia Napja - MVM Partner, International Day (eng)/ keretében tárják a fiatalok elé a hazai és a nemzetközi vállalkozási lehetőségeket, miközben a szervezők karrierépítési tanácsadást tartanak, továbbá a résztvevők neves cégek képviselőivel is találkozhatnak, akikhez személyesen fordulhatnak kérdéseikkel vagy kérhetnek tőlük tanácsot.

A józsefvárosi H13 Diák - és Vállalkozásfejlesztési Központ is bemutatkozik a Fiatal Vállalkozók Hetén. A H13 standdal képviselteti magát a november 18-tól 22-ig tartó rendezvényen a Károlyi-Csekonics Rezidencián, csütörtökön pedig a központ vállalkozói inkubációs programvezetője előadást is tart „Vállalkozás női szemmel” címmel. A Horánszky utca 13-ban található H13 infrastruktúrával, szakmai programokkal és mentorálással segíti a fiatalokat a vállalkozásuk talpra állításában, a pályakezdőket pedig abban, hogy öngondoskodóvá váljanak.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben