Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Új szupermarket nyílt a Corvin sétányon

2013. december 18. szerda

Ilyen még nem volt. Kifejezetten sétányra, belvárosi övezetre tervezték a Lidl-áruházlánc legújabb tagját, amely a karácsony előtti forgalomra időzítve, december 12-én nyílt meg a vásárlók előtt.

Ez a sétány 333. boltja, amelyet 33 munkatárssal nyitottak meg. Remélik, hogy ez a sok hármas szerencsét hoz mindenkinek. A hivatalos boltnyitáson Soós György, a Corvin negyed önkormányzati képviselője, és Nagy Róbert üzletvezető vágta át a piros-fehér-zöld szalagot.

Az új üzlet az úgynevezett prémium-termékekre specializálódott.  Az eladótér tágasnak látszik, de a Lidl-hez képest kicsi. A választék azonban – pár termék kivételével – teljes.

Soós György képviselő azért tartja előnyösnek, hogy a CBA mellett még egy szupermarket nyílt a Corvin sétányon, mert a helyi lakosságnak érdeke, hogy minél nagyobb választékból választhasson, és minél több akciót tudjon kihasználni. A Corvin sétány építése sem állt le: most készül szemben a következő épület, de lakóházak épülnek a program 3. ütemében is, és majd a negyedik ütemben, a leghátsó részen lesz egy intézményi blokk.  

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben