Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Ön már letöltötte?

Megújult Józsefváros mobilalkalmazása

2014. március 18. kedd

Számos új funkcióval bővült Józsefváros ingyenes mobilalkalmazása. Az applikáció nem csak a turistáknak szól, hiszen áttekintheti Józsefváros legfontosabb híreit és eseményeit, továbbá a mindennapi ügyintézésben is segít. A kerületben tanuló több mint 30 ezer egyetemista pedig számos program, kávézó és bisztró közül válogathat. Józsefváros megújult mobilalkalmazása tehát már elérhető, töltse le Ön is!

Az alkalmazás címlapján, a „Hírek” menüpontban figyelemmel követheti Józsefváros legfrissebb híreit, legújabb fejlesztéseit, és megnézheti a jozsefvaros.hu videó-beszámolóit is.

A második, „Önkormányzat” menüpont a közérdekű hivatalok, irodák elérhetőségeit tartalmazza, és informálódhatunk a kerület vezetőinek, képviselőinek fogadóórájáról is.

 

A „Józsefváros” menüpontban virtuális sétákat tehetünk a kerület nevezetességeinél, de megtaláljuk a helyi egyetemeket, templomokat, sportolási lehetőségeket is. 

Az „Események” menüpontban családi programok, kiállítások, előadások, komoly- és könnyűzenei koncertek, illetve fesztiválok között böngészhetünk időpont, helyszín illetve program szerint.

 

A tájékozódásban a „Térkép” menüpont lehet a segítségünkre.   

Elérhetőségi adatokat a helyszínek és a személyek adatlapján, a jobb felső sarokban, a menügomb alatt találunk, mellyel könnyen odanavigálhatunk, megtekinthetjük telefonos elérhetőségüket, honlapjukat vagy a legnagyobb közösségi oldalon lévő adatlapjukat.

Józsefváros megújult, ingyenes alkalmazását a Play Áruházból töltheti le Android rendszerű telefonjára.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben