Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A Négy Tigris végnapjai

Üzlethelyiségeket kínál Józsefváros a becsületes piacosoknak

2014. május 23. péntek

A kiürítési végrehajtás előkészületeként bejárást tartottak a MÁV Zrt. szakemberei a józsefvárosi piac területén, hogy felmérjék a konténerállományt és az építményeket - közölte a vasúttársaság. Azoknak a kereskedőknek, akik a jogszabályokat betartva működnek, könnyített eljárásban, kedvező feltételekkel ajánl megfelelő üzlethelyiséget Józsefváros Önkormányzata a kerületben.

Üzlethelyiségeket kínál Józsefváros

Józsefváros Önkormányzata úgy döntött, hogy a tisztességes eladók ezután is teret kapnak a kerületben. A piacról kiköltöző gazdasági társaságok és vállalkozók az üresen álló, nem lakás célú önkormányzati helyiségeket bérelhetik kedvezményes feltételekkel, gyorsított eljárásban. Erről a lehetőségről az önkormányzat vagyongazdálkodási cégének, a Kisfalu Kft-nek a munkatársai szórólapok formájában, a piacon értesítik a kereskedőket.

A bérbeadás menete

A listából kiválasztott helyiségek megtekintését a Kisfalu Kft. Helyiség Bérbeadási Irodájának (1083 Budapest, Losonci u. 2. I. emelet 13. szoba) munkatársai biztosítják. A konkrét bérbevételi kérelem benyújtása mellé szükséges becsatolni a vállalkozói igazolvány másolatát vagy gazdasági társaság esetében 30 napnál nem régebbi cégkivonatot és az aláírás minta másolatát. A kérelem elbírálásáról a Városgazdálkodás és Pénzügyi Bizottság dönt, melynek eredményéről a kérelmező írásban értesül. Ezt követően kerül sor a bérleti szerződés aláírására.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben