Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Megújult a Bauer Sándor utca

Faltól falig új burkolat

2014. augusztus 15. péntek

Több mint 60 millió forintból újult meg a Teleki és a Mátyás teret összekötő Bauer Sándor utca. Az utca teljes szélességében új burkolatot kapott, az út és a járda is megszépült, a közvilágítást is átépítették. Mint Zentai Oszkár önkormányzati képviselő elmondta, a megújult környékre a jövőben több rendőr és közterület-felügyelő vigyáz majd.

„A több mint 60 millió forintból felújított Bauer Sándor utca Homok és Népszínház utca között lévő szakaszánál állunk, amivel a Horváth Mihály tértől induló egységes arculatú úthálózat utolsó szakasza készült el, így mára egy teljesen új, egységes úton juthatunk el a Teleki László térig” – mondta Zentai Oszkár, majd Sántha Péterné alpolgármester asszonnyal – környékbeli lakosok gyűrűjében – ünnepélyesen átadták a felújított útszakaszt.

Nem csak a Bauer Sándor utca útburkolata újult meg, a járdát térkővel, a parkolósávot pedig kockakővel borították. Az elmúlt négy évben Józsefvárosban megújultak a közintézmények, szépülnek a közterületek, a társasházak pedig csaknem 900 millió forint támogatást kaptak felújításokra. Csak az idén 120 millió forintból szépülnek meg a kerület lakóházai, emellett az Európa Belvárosa és a Magdolna Negyed Programban is épültek újjá társasházak. „A megújuláson kívül az előttünk álló időszak feladata az is, hogy kerületünkben mindenki még nagyobb biztonságban érezhesse magát, ezért az utcákon több rendőr és közterület-felügyelő lesz, és kibővítjük, fejlesztjük a térfigyelő kamerarendszert is” – mondta Zentai Oszkár.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben