Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Karácsonyi ünnepség az Őszikék klubban

Iskolások adtak műsort az időseknek

2014. december 17. szerda

Családias hangulatban telt az Őszikék Idősek Klubjának karácsonyi ünnepsége. A klubtagokat Sántha Péterné alpolgármester köszöntötte az önkormányzat nevében, a Vajda Péter Általános Iskola 5. osztályosai pedig zenés, verses műsorral kedveskedtek az időseknek.

Az adventi időszak nemcsak a várakozás, hanem a gondoskodás ideje is egyben— mondta Sántha Péterné az Őszikék Idősek Klubjának karácsonyi ünnepségén. Az alpolgármester hozzátette: Józsefváros vezetése - ahogy az előző években, úgy idén is – elkötelezett abban, hogy karácsony alkalmából meglepje a kerületi gyermekeket és a szépkorúakat.

Az ünnepségre a Vajda Péter Általános Iskola 5. z osztályos diákjai is hivatalosak voltak, akik zenés, verses műsora adtak elő Farkasné Gömöri Rita osztályfőnök vezetésével.  Az idősek mosolygós arccal hallgatták és nagy tapssal jutalmazták a produkciókat, a végén a gyerekekkel közösen énekelték a Mennyből az angyal-t.

Az ajándékozás ezután következett, az önkormányzat karácsonyi csomagjait a klub vezetői adták át az időseknek. A klubtagok sem érkeztek üres kézzel, egymást és a diákokat is meglepték saját készítésű karácsonyi díszeikkel.

Az ajándékozás után töltött káposzta, bejgli és sütemény került az asztalokra.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben