Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Karácsony a Családsegítő Központban

Egyedülállók karácsonyi ünnepsége

2014. december 23. kedd

A kerületben élő, egyedülálló, nagyobbrészt időskorú, magányos, rászoruló, a Józsefvárosi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központtal (JSzSzGyK) kapcsolatban állók számára karácsonyi ünnepséget rendeztek december 23-án kora délután az intézmény Népszínház utcai klubtermében. A mintegy húsz meghívott vendég egy műsort tekinthetett meg, majd a közös ebéd elköltése után ajándékot is kaptak.

Már hagyományosnak mondható a JSzSzGyK Családsegítő Központ karácsonyi rendezvénye, amelyre évről évre húsz embert hívnak meg a kerületből. A klubteremben kedden kora délután már nagy volt az izgalom, amikor elkezdtek gyülekezni a vendégek, a fellépők, akiket Tar-Bárczy Szilvia intézményvezető-helyettes köszöntött.

Az ünnepi műsorban először Bress Bálint, a Józsefvárosi Zeneiskola egyik oktatója gitáron adott elő több számot, majd a Nosztalgia Dalkör tagjai énekelték el többek közt a Szép város Kolozsvár, a Debrecenben voltam, a Felicita és a Csak azért szeretem a mesét című dalt.

A műsort követően a vendégek együtt ültek asztalhoz és költötték el az ebédet. Az ünnepségre érkezők mindegyike ajándékot is kapott: tartós élelmiszer-csomagot valamint egészségügyi, tisztálkodási szereket.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben