Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Vajdás sikerek floorballban

Józsefvárosi iskolások lettek az országos bajnokok

2015. január 21. szerda

Kiválóan szerepelt a Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola a Kispályás Floorball Diákolimpia Országos Döntőjében. A csapatok két arany- és egy bronzérem mellett értékes helyezésekkel távoztak Paksról.

A labdarúgás után a Floorball Országos Kispályás Bajnokság már évek óta a második legnépesebb mezőnyt vonultatja fel Magyarországon. Országosan több mint 570 csapat kezdte meg a versenysorozatot a 2014/2015-ös tanévben.

A budapesti viadalok és a regionális küzdelmek után a Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola hét csapata is bejutott az országos döntőbe. A regionális bajnokságokon négy arany, három ezüst és egy bronzérem került a vajdások nyakába, akik saját korosztályaikon kívül még a középiskolások versengésében is dobogóra tudtak állni.

A január 17-én és 18-án, Pakson rendezett országos döntőn ismét kiválóan szerepeltek a csapatok. Két arany- és egy bronzérem mellett értékes helyezésekkel távoztak az atomvárosból. A lányoknál a III. korcsoportban (2002-2003-ben születettek) a vajdások lettek a bajnokok, akárcsak a fiúknál a IV. korcsoportban (2000-2001-ben születettek). Itt a két felkészítő tanárt, Szakmáry Zoltán és Borka Gábort a legeredményesebb testnevelő-címmel díjazták. A bronzérmet a II. korcsoportos lányok szerezték (2004-2005-ben születettek). Baán Krisztián, Moka Eszter, Zsámboki Alíz és Odor Gréta pedig különdíjban részesült.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben