Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Bérlői kisokos

Kézikönyv készül a Magdolna negyedben lakók számára

2015. február 17. kedd

A rezsivel való spóroláshoz is segítséget nyújt majd a Bérlői kisokos, ami a Magdolna negyedben lakók számára készül. Február 26-án lakossági fórumon gyűjtik össze azokat a témákat, amelyekhez tájékoztatót és útmutatót ad majd a kiadvány.

Egy olyan, a lakosságot segítő kézikönyv készül a Magdolna negyedben élők számára, mely a lakáshasználati és együttélési kérdésekben nyújt útmutatást. Ilyenek például, hogy hogyan tudnak rezsit spórolni különböző energiatakarékossági tippek segítségével, hogyan tudják ellenőrizni saját fogyasztásukat, hová fordulhatnak segítségért, ha mégis díjhátralékuk keletkezett, hogyan tudják elkerülni a penészesedést, vagy például milyen együttélési szabályokat fontos betartani a lakóközösségben.
A kiadvány összeállításába szeretnék bevonni a lakókat és civil képviselőket is, ezért a Józsefvárosi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ, a Kisfalu Kft. és a Rév8 Zrt. lakossági fórumot szervez. Így a kiadvány a lehető leghasznosabb és az embereket leginkább érintő témákban adhat majd válaszokat.  A fórumon megismerhetik a kiadvány jelenlegi tervezetét, melyből a találkozó után a résztvevők észrevételei alapján hamarosan elkészül a Bérlői kisokos.

A fórum időpontja és helyszíne: 2015. február 26. 17 óra, Kesztyűgyár Közösségi Ház, Mátyás tér 15.

Vegyen részt Ön is a fórumon!

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben