Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Játszótéri szerdák szeptember 16-tól

Közösségépítő programsorozat indul Józsefváros játszóterein

2015. szeptember 15. kedd

Öt héten át tartó programsorozat indul szerdán a felújított józsefvárosi játszótereken, amelynek célja a kerület közösségeinek további erősítése. A programokon változatos szabadidős foglalkozásokat biztosítanak a gyermekeknek, miközben az őket kísérő szülők, felnőttek is kellemesen tölthetik el az időt.

A Józsefvárosi Önkormányzat szervezésében szeptember 16. és október 21. között, szerdánként változatos programokkal várják egy-egy józsefvárosi játszótéren a szakemberek a kisgyermekeket és a szüleiket. A Játszótéri szerdák elnevezésű programsorozat keretében a gyermekeknek különböző szabadidős tevékenységeket – ügyességi versenyeket, képességfejlesztő játékokat, kreatív foglalkozásokat – szerveznek. A gyerekek készíthetnek karkötőt és szélforgót, valamint óriáskirakóval is játszhatnak.

Koordinátorok állnak a kísérő szülők rendelkezésére, így lehetőség nyílik a mindennapi problémák átbeszélésére és a tapasztalatok megosztására is. Mindemellett olyan programok is lesznek, amelyeken a szülők a kisgyermekekkel közösen vehetnek részt. A programsorozat célja, hogy erősítsék Józsefváros közösségeit, a kapcsolatot a környéken élők között. A Józsefvárosi Önkormányzat az utóbbi években 13 játszóteret épített vagy újított fel 146 millió forintból. A Játszótéri szerdák című programsorozatot öt játszótéren rendezik meg.

Helyszínek és időpontok:

1.       Losonci téri játszótér - szeptember 16.

2.       Gutenberg téri játszótér - szeptember 30.

3.       Teleki tér - október 7.

4.       Golgota téri játszótér - október 14.

5.       Rezső tér - október 21.

A programok 15-18 óráig tartanak.  

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben