Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Országos körözés

Emberölés gyanúja miatt keresik

2015. szeptember 16. szerda

Megölte barátnőjét Népszínház utcai lakásában egy 32 éves férfi, a holttestet a rendőrök egy kalocsai ház udvarán találták meg. A gyilkosság elkövetésével a rendőrség Sztojka Pált gyanúsítja, akinek kézre kerítésében a lakosság segítségét kérik.

A gyanú szerint Sztojka Pál augusztus 16-án, délelőtt egy Népszínház utcai lakásban megölte alkalmi barátnőjét. A nő holttestét egy szőnyegbe csavarta, majd egy autóval Kalocsára szállította – közölte a police.hu.

A rendőrség szeptember 11-én találta meg a nő földi maradványait egy kalocsai ház udvarán. A nyomozók megállapították, hogy a gyilkosság elkövetésével a 32 éves Sztojka Pál, kalocsai lakos gyanúsítható, akinek országos körözését elrendelte a rendőrség. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Életvédelmi Osztálya eljárást indított emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A BRFK kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 461-5110 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. 

Foto: police.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben