Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Drogot árult a Tolnai Lajos utcában

Újabb kábítószer-kereskedő őrizetben

2015. szeptember 18. péntek

Napi rendszerességgel árult kábítószert egy 42 éves nő a Tolnai Lajos utcai lakásán. A rendőrök állampolgári bejelentésre érkeztek ki a helyszínre, ahol a gyanúsítottat terjesztés közben érték tetten. A helyszínen 100 gramm növényi anyagú és 19 gramm kristályos állagú kábítószert találtak. A nőt előzetes letartóztatásba helyezték. A kép illusztráció.

 Szeptember 14-én állampolgári bejelentés érkezett a józsefvárosi rendőrökhöz, hogy egy Tolnai Lajos utcai lakásban napi rendszerességgel kábítószert terjesztenek – olvasható a rendőrség honlapján. Aznap délután a józsefvárosi rendőrök megjelentek J. Gáborné (42 éves) lakásán, akit drog árusítása közben értek tetten. A házkutatás során felmerült a gyanú, hogy a nő a mellette lévő lakásban is tárolhat kábítószert, ezért azt is átkutatták. A két lakásban összesen 100,7 gramm zöld színű kábítószergyanús növényi anyagot, 19,3 gramm fehér színű kristályos anyagot, és annak adagolására szolgáló eszközöket – digitális mérleget, nylon zacskót – készpénzt, valamint a kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatos feljegyzéseket tartalmazó füzetet találtak és foglaltak le.

J. Gábornét a rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra. Ellene kábítószer-kereskedelem miatt eljárást folytat a józsefvárosi rendőrség. A bíróság elrendelte a nő előzetes letartóztatását.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben