Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Nemzetközi versenyeken a józsefvárosi sportolók

A vajdás floorball sikersztori tovább folytatódott

2015. október 13. kedd

A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola floorballcsapatai rangos nemzetközi tornákon szerepeltek Csehországban és Szlovákiában.

Brnóban a 2004 után született fiúk, életük első külföldi versenyén nem vallottak szégyent, több mérkőzést megnyerve a középmezőnyben végeztek. A 2002-es lánycsapat, akik itthon már évek óta bajnoki címeket szereznek minden szakágban, külföldön sem találtak legyőzőre, s megszerezték a nemzetközi bajnoki címet.

Szlovákiában a vajdások a Stupava International Floorball Cupon kerestek új kihívásokat. Az 51 csapatot felvonultató mezőnyben a lányok ezúttal a fiú mezőnyben szerepeltek. Kiváló játékkal az V. helyig jutottak. Az erősebbekkel szemben sem játszottak alárendelt szerepet, és 2 fantasztikus győzelmet arattak. 

A 2004 után született fiúk között a tornán veretlenül a III. helyen végzett a Vajda 2004 csapata. Öt győzelemmel és egy döntetlennel zárták a tornát. A csapat élete első nemzetközi érmét szerezte. A csapatokat Szakmári Zoltán, Borka Gábor és Molnár Dávid készítette fel a versenyekre.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben