Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Ajándékok a kézilabda szerelmeseinek

Szurkolói bolt nyílt Józsefvárosban

2015. december 08. kedd

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) szurkolói boltot nyitott december 7-én a Vajda Péter utca és a Könyves Kálmán körút sarkán. Az üzlet többek között mezek és ajándéktárgyak széles kínálatával várja a sportág szerelmeseit. Kocsis Máté, az MKSZ elnöke, Józsefváros polgármestere a megnyitón elmondta: azért hozták létre a boltot, hogy közelebb vigyék az emberekhez ezt a remek sportágat.

A kézilabdabarátok immár a sportághoz méltó környezetben vásárolhatnak, a Magyar Kézilabda Szövetség szurkolói boltot nyitott a Vajda Péter utca és a Könyves Kálmán körút találkozásánál. Kézilabda, szeretlek! – ez a shop és a szövetség mottója is, az MKSZ azon dolgozik, hogy minél többen megszeressék ezt a sportágat.

Az ünnepélyes megnyitón Kocsis Máté MKSZ-elnök és Novák András főtitkár köszöntötte az érdeklődőket. Kocsis Máté hangsúlyozta: azért hozták létre ezt az üzletet, hogy közelebb vigyék az emberekhez a kézilabdát. Mint mondta, Magyarország méltán lehet büszke a kézilabdázóira. Hozzátette: hiánypótló funkciót tölt be a most megnyílt üzlet, ugyanis sok szurkoló kereste a szövetségen keresztül is azokat a lehetőségeket, hogy hol tud megvásárolni egy-egy válogatott mezt, emléktárgyakat, ajándéktárgyakat. 

„Ünnepnap a mai abból a szempontból is, hogy eddig nem volt ilyen üzlete a magyar kézilabdavilágnak, sőt, más szövetségeknek sincs egyelőre, tehát ebben mindenképpen úttörők vagyunk. Külön öröm, hogy egy sikeresen kezdődő világbajnokság első napjaiban nyithatjuk meg ezt az ajándékboltot” – fogalmazott Kocsis Máté, utalva a magyar női kézilabda-válogatott első két győztes meccsére a dániai világbajnokságon. 

Kocsis Máté hozzáfűzte: elégedett az eddigi eredményekkel és reméli, hogy egy komoly sikerrel tér haza a női csapat a tornáról. Azt is elmondta, hogy december 21-én, hétfőn este a kézilabda shopban lesz a női válogatott tagjaival egy közönségtalálkozó, amire minden szurkolót nagy szeretettel várnak.

A Kézishop hétköznap 10-16 óra között várja a kézilabdadrukkereket, a Könyves Kálmán krt. 76. szám alatt (bejárat a Vajda Péter utca felől).

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben