Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Egy sörözőben árulták a kábítószert

Drogterjesztőket fogtak el a Népszínház utcában

2016. január 22. péntek

Összesen 658,3 gramm kábítószergyanús anyagot és több mint másfél millió forint készpénzt találtak és foglaltak le két személynél, akiket egy Népszínház utcai sörözőben fogtak el. A józsefvárosi rendőrkapitányság indítványozta a középkorú páros előzetes letartóztatását. A fotó illusztráció.

Egy Népszínház utcai sörözőben árult rendszeresen kábítószert és új pszichoaktív anyagot V. József és társa, H. Katalin – olvasható a police.hu oldalon. A józsefvárosi rendőrség kábítószer-ellenes akciócsoportja január 20-án délelőtt csapott le a kocsmára, ahol elfogták az ott tartózkodó 55 éves férfit és 52 éves párját. A gyanúsítottakat előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták őket.

A páros józsefvárosi lakásán és a ruházatuk átvizsgálásakor a nyomozók 501 gramm zöld színű és 157,3 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot – az előzetes szakvélemény szerint „biofüvet” és „kristályt” – találtak és foglaltak le. Ezeken felül több mint másfél millió forint értékű készpénz és valuta volt a gyanúsítottaknál. A józsefvárosi rendőrkapitányság indítványozta előzetes letartóztatásukat. A két személy ellen kábítószer-kereskedelem és új, pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt eljárás indult. 

A videó a Budapesti Rendőr-főkapitányság felvétele.  

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben