Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Fényes sikerek floorballban

Ismét a Vajda lett Magyarország legeredményesebb iskolája

2016. február 01. hétfő

A hagyományokhoz híven ezúttal is kiválóan szerepeltek a Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola csapatai a Floorball Kispályás Diákolimpia országos döntőjén. Két elsőség mellett a Magyarország legeredményesebb iskolájának járó kupát is elnyerték.

Kecskeméten rendezték a Floorball Kispályás Diákolimpia országos döntőjét január 16-án és 17-én. A Vajda a négy korosztályban hat csapattal képviseltette magát. Az I. korcsoportos fiúknál a Molnár Áron, Gyöngyösi Dénes, Rátkai Gábor, Szekeres Benedek, Bóni Roland, Kertész Csaba összeállítású csapat mind az öt mérkőzését megnyerve állhatott fel a dobogó tetejére. 

A IV. korcsoportos fiúknál a Zsámboki Zalán, Zsigmond Bálint, Rózsa János, Rima Krisztián, Tancsa Balázs, Aranyos Miklós összetételű együttes remek játékkal, a szakemberek véleménye szerint általános iskolai szinten még nem látott teljesítménnyel, veretlenül lett Magyarország bajnoka. 

A IV. korcsoportos lányok bronzérmesek lettek, az I. és a III. korcsoportos lányok a negyedik helyen végeztek. A legkisebbeknél az iskola 2 csapattal is bejutott az országos döntőbe, ahol a 2. csapat a nyolcadik helyen végzett.

Négy vajdás játékos került be a korosztályonként megválasztott All Star csapatokba: Varga Fruzsina, Zsámboki Alíz, Odor Gréta, Molnár Áron és Zsámboki Zalán.

A sok kiváló eredménynek köszönhetően a Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola megérdemelten vette át a Magyarország legeredményesebb iskolájának járó kupát. A csapatokat Szakmáry Zoltán, Molnár Dávid és Borka Gábor készítette fel a versenyre.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben