Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Locsolkodás az Idősek Klubjában

Húsvéti köszöntő a Víg utcában

2016. március 24. csütörtök

Vidám szerda délután részesei lehettek azok az idősek, akik ellátogattak a Víg Otthon Idősek Klubjába. A húsvét közeledtével a férfiak verssel kedveskedtek a klub hölgy tagjainak, majd a szokásoknak megfelelően meg is locsolták őket. Cserébe hímes és csokitojást kaptak. A jó hangulatú rendezvényre ellátogatott Dudás Istvánné önkormányzati képviselő is.

Nagy Erzsébet, a Víg Otthon Idősek Klubjának koordinátora elmondta, hogy a tagok már nagyon várták a húsvéti ünnepséget. Nagyon fontosak az ilyen rendezvények, hiszen ennek közösségformáló hatása van, másrészt pedig a magányosok is egy kis időre jó társaságban lehetnek” – emelte ki a Nagy Erzsébet.

Ódor László már évek óta tagja a Víg Utcai idősek Klubjának. A 75 éves úr elmondta, hogy minden jeles ünnepet megtartanak, így a húsvétot is. „A feleségemmel Gödön lakunk, de ezt a közösséget semmiért nem hagynám el, hetente két-három alkalommal jövünk ide” – tette hozzá Ódor László.

A húsvéti ünnepségen Dudás Istvánné önkormányzati képviselő is jelen volt. „Immár ötödik éve tartom a kapcsolatot a mindig vidám klubtagokkal, és rendszeresen jövök őket meglátogatni.

Az ünnepségen megosztottam az idősekkel azt a jó hírt is, hogy hamarosan igénybe vehetik a közösségi kertet a Tolnai Lajos utcában. Ez lehetőséget ad további hasznos tevékenységekre” – fűzte hozzá Dudás Istvánné.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben