Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Izgalmas szombat délelőtt

Húsvéti családi program a II. János Pál pápa téren

2016. március 27. vasárnap

Már hagyománnyá váltak a Népszínház Kör a Polgári Értékekért szervezésében megrendezett gyermekprogramok a II. János Pál pápa téren. Március 25-én, szombaton húsvéti tojásfestéssel, ünnepi kiskosár készítéssel, valamint különböző ügyességi játékokkal és feladatokkal várták a kicsiket és szüleiket a szervezők.

Oláh Zoltán, a Népszínház Kör a Polgári Értékekért elnöke elmondta, hogy a húsvét miatt most nem vasárnapra, hanem szombat délelőttre szervezték a programot.

„Tojásfestéssel, kiskosár készítéssel, légfocival, arcfestési lehetőséggel és egyéb ügyességi feladatokkal vártunk mindenkit. Célunk az, hogy a családok megismerhessék egymást, és ezáltal egy közösség alakuljon ki a környékünkön” – hangsúlyozta az elnök.

Cserny Laura két gyermekével érkezett a II. János Pál pápa téri játszótérre. „Régóta ismerjük a Népszínház Kört és annak rendezvényeit. Nagyon hasznosnak találjuk a kezdeményezésüket, hiszen a mai világban a legtöbb gyerek a televízió vagy valamilyen számítógépes játék előtt ül a szobában. Most pedig a szabadban lehetnek, hasonló korúakkal játszhatnak, és együtt készülhetnek a húsvétra” – mondta az anyuka.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben