Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Hetven éve Józsefvárosban

A kilencvenéves Franciska nénit köszöntötték

2016. július 15. péntek

Kapeller Jánosné 1926. július tizedikén látta meg a napvilágot egy alföldi településen, Tiszaalpáron. A kilencvenedik születésnapját betöltő, szépkorú Franciska néni jó egészségnek örvend, és nagy örömmel fogadta az őt felköszöntő Ferencz Orsolya önkormányzati képviselőt.

Kapeller Jánosné 1946-ban költözött vidékről a fővárosba, miután megismerkedett a férjével. „Először a Kálvária utcában éltünk, majd az ötvenes évek közepén költöztünk ebbe a Rezső téri házba, amelyben jelenleg is lakom. Az életemmel elégedett lehetek, van három gyermekem, akik gondoskodnak rólam, amiért nagyon hálás vagyok nekik” – hangsúlyozta Franciska néni.

A szépkorú asszony a Budapesti Fürdővizek Igazgatóságán dolgozott raktárosként, majd gyermekei megszületése után házvezetőnőként tevékenykedett. 

Kapeller Jánosnét a jeles napon Ferencz Orsolya önkormányzati képviselő köszöntötte. „Egy szép virágcsokorral és egy Orbán Viktor által aláírt emléklappal kedveskedtünk Franciska néninek. Nagyon fontos, hogy odafigyeljünk az időseinkre, hiszen tapasztalataikat, bölcsességüket felhasználhatjuk az életünkben a jó döntések meghozatalakor” – emelte ki Ferencz Orsolya.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben