Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Forgalmi változás

Felújítás miatt módosul a 24-es és a 28-as villamos közlekedése

2016. augusztus 12. péntek

Szombattól augusztus 28-áig a 24-es villamos a fővárosban rövidített útvonalon, a Közvágóhíd és a Nagyvárad tér között jár, mert villamospálya-karbantartási és -felújítási munkákat végeznek az Orczy téren és az Orczy úton. A karbantartás miatt hétvégén nem közlekedik a 28-as és a 28A jelzésű villamos.

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint a 24-es villamos szombattól augusztus 28-áig nem érinti az Elnök utca és a Keleti pályaudvar közötti megállóhelyeket. A Keleti pályaudvar és a Nagyvárad tér között a 24-es jelzésű pótlóbusz jár majd.

A 28-as és a 28A villamos szombat-vasárnap nem közlekedik; a Blaha Lujza tér és a Rákoskeresztúri új köztemető között 28A jelzéssel pótlóbuszok viszik az utasokat. Az új köztemetőtől az izraelita temetőig a 68-as autóbusszal, illetve csak vasárnap a sírkertnél is megálló 202E autóbusszal lehet továbbutazni.

A pótlás miatti kényszerű átszállás nem számít útmegszakításnak. Amikor az utasok a pótlóbuszról a metróra vagy az ellenkező irányban szállnak át, nem kell új jegyet kezelniük.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben