Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Zsúfolásig megtelt a II. János Pál pápa tér

Nyárbúcsúztató Családi mosolyszüret

2016. szeptember 26. hétfő

Talán soha ennyien nem voltak még egyszerre a megújult II. János Pál pápa téri játszótéren, ahol Népszínház Kör a Polgári Értékekért nagyszabású nyárbúcsúztató rendezvényt tartott szeptember 25-én. Számos izgalmas játékkal, programmal várták a látogatókat, így a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálhatta a kedvére valót. Az eseményen jelen volt Zentai Oszkár önkormányzati képviselő, és Vas Imre országgyűlési képviselő is.

Oláh Margit, a Népszínház Kör a Polgári Értékekért rendezvényszervezője elmondta, hogy szeptember 25-én az eddigiektől eltérően most egy egész délutánt megtöltő, Családi mosolyszüret elnevezésű rendezvényre invitálták a családokat.

„A játszótéren a legkisebbek készíthettek homokképet, színezhettek, és óriási sikert aratott az arcfestés is. A sportpályán mini-KRESZ parkot alakítottunk ki, amit biciklivel és rollerrel próbálhattak ki a gyerekek, de lehetett a nyári curling-gel is játszani, valamint sok-sok aszfaltrajz is készült a pályán.

A legkisebbek körében népszerű volt a lufihajtogató Hófehérke és a kosárhinta. A színpadon népszerű gyermekzenekarok léptek fel: elsőként a Kaláka együttes, a Ringatóra, végül az Alma zenekar biztosította a jó hangulatot” – számolt be a programról Oláh Margit.

Vas Imre országgyűlési képviselő is jelen volt a „Családi mosolyszüret” elnevezésű rendezvényen. „Nagyon sokan eljöttek, aminek szívből örülök.

Ez egy igazi közösségépítő esemény, amelyen a szülők és a gyermekek újabb barátokra, ismerősökre tehetnek szert” – emelte ki Vas Imre.

Zentai Oszkár önkormányzati képviselő, az Emberi Erőforrás Bizottság elnöke is örömmel érkezett a II. János Pál pápa téri családi rendezvényre. Mint Zentai Oszkár elmondta: nagy tisztelet jár a Népszínház Kör a Polgári Értékekért szervezőinek, hogy rendszeresen minőségi programokat szerveznek a térre.

A képviselő köszöntőbeszédében kiemelte: fontos megőrizni a tér jelenlegi rendjét, tisztaságát, és biztonságát. "Tavaly ilyenkor alig mertek belépni a parkba a környéken élők a migránsok miatt. Arra szeretnék ösztönözni minden józsefvárosit, hogy október másodikán menjenek el a népszavazásra azért is, hogy sok ehhez hasonló rendezvényt lehessen még itt tartani” – hangsúlyozta Zentai Oszkár.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben