Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Legyen ajándék minden karácsonyfa alatt!

Karácsonyi gyűjtést szervez a józsefvárosi rendőrkapitányság

2016. november 15. kedd

A közelgő karácsonyi ünnepek alkalmából adománygyűjtést szervez a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányság a nehéz körülmények között élő józsefvárosi családok megsegítésére. A feleslegessé vált, de jó állapotú ruhaneműket, könyveket és játékokat a kerületi rendőrkapitányság Víg utcai épületében lehet leadni. Az adományok a Józsefvárosi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ segítségével jutnak el a rászorulókhoz.

A tavalyi akció sikerén felbuzdulva idén ismét adománygyűjtést szervez a kerületi rendőrkapitányság „Könyveket, ruhaneműket, játékokat, plüssfigurákat, sporteszközöket és minden olyan gyerekeknek való, jó állapotú tárgyat várunk a felajánlóktól december 5-ig, ami már felesleges, de valaki még hasznát veheti” – mondta el lapunknak Tolnay Krisztina címzetes rendőr főtörzszászlós. Az adományokkal olyan kerületi családoknak kíván segíteni a kapitányság, akik nem tudnak a gyermekeknek ajándékot tenni a karácsonyfa alá. 

Mint Tolnay Krisztina elmondta, tavaly több doboz játékot és ruhaneműt tudtak eljuttatni a rászorulóknak, ezért döntöttek úgy, hogy idén is megszervezik az akciót. Akiben megszületett az elhatározás, hogy segítene – legyen az magánszemély vagy vállalkozás – az a VIII. kerületi Rendőrkapitányságon (Víg utca 36.) tudja leadni az adományát. Amennyiben valamilyen módon akadályba ütközik a csomag beszállítása, akkor keresse Tolnay Krisztina főtörzszászlóst a 0670 489 3540-es telefonszámon.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben