Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Súlyos testi sértés miatt körözték

Feladta magát a Népszínház utcai késelés másik gyanúsítottja

2016. november 15. kedd

Napok óta körözte a rendőrség a késeléssel gyanúsított B. Istvánt, aki november 15-én önként vonult be a józsefvárosi rendőrkapitányságra – adta hírül a lokal.hu. A 16 éves fiú állítása szerint önvédelemből késelt barátjával, L. Bencével, akit az eset után nem sokkal a rendőrség elfogott. A két fiatalkorú ellen súlyos testi sértés gyanúja miatt indult eljárás. A fotó illusztráció.

Mint ahogyan korábban megírtuk, a két fiatalkorú fiú november 12-én, késő este a Népszínház utcai villamosmegállóban szóváltásba keveredett egy társasággal. A vita tettlegességig fajult, amely során a két elkövető a társaság három tagját súlyosan bántalmazta. Az egyik fiú állkapcsát eltörték, míg egy másik fiút és egy lányt késsel, több alkalommal megszúrták. A nyomozás eredményeként a rendőrök beazonosították a két, bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható fiút, akik ellen a rendőrség országos elfogatóparancsot adott ki.

L. Bencét november 13-án, az esti órákban Budapesten elfogták, B. István november 15-én önként vonult be a józsefvárosi rendőrkapitányságra.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben