Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Idén is jók voltak a józsefvárosi gyermekek

Kerületünkbe látogatott a Mikulás

2016. december 06. kedd

Józsefvárosban is járt a Mikulás, a kerületi bölcsődékben és óvodákban kitörő örömmel fogadták a meglepetéseket. Sára Botond alpolgármester és a kerület önkormányzati képviselői az ajándékok kiosztásában is segédkeztek. A vidám hangulatú látogatásokon a kicsik az önkormányzat által felajánlott csomagokat nagy örömmel vették át.

A Százados úti Pitypang Tagóvodában a kisgyermekek dalokkal és versekkel hálálták meg a Mikulás ajándékait. Az ünnepségre összegyűltek az intézmény öt csoportjának ovisai, akiknek Sára Botond alpolgármester nyújtotta át a csomagokat.

Az alpolgármester azt is elmesélte a gyerekeknek, hogy hamarosan átköltözhetnek az új óvodába, jövőre már oda megy a Mikulás. A Százados úton ugyanis zajlik az építkezés, a korábbi játszóudvar helyén egy új, 6 csoportos, modern óvodaépület létesül.

Ferencz Orsolya a Katica Tagóvodába és Bölcsődébe látogatott el. Mint mondta: a Mikulás mindenkiről jót hallott, ezért elküldte az ajándékokat. A képviselő vidám perceket töltött a kicsikkel, akikkel négygyermekes édesanyaként hamar megtalálta a közös hangot.

A Kun utcai Hétszínvirág Tagóvodába Zentai Oszkár, a környék önkormányzati képviselője kísérte el a nagyszakállút. A képviselő a kicsiknek elmondta: azt hallotta, hogy ebben az óvodában nagyon jól viselkednek a gyerekek.

A Várunk Rád Tagóvodába érkező Kaiser Józsefet az ovisok dalokkal és versekkel köszöntötték, majd zajongva álltak sorba a Mikulás piros puttonyából előkerülő csomagokért.  A képviselő arra kérte a kicsiket, hogy a következő évben is jól viselkedjenek.

A Százszorszép Tagóvodába Balogh István Szilveszter és a közeli Nem Adom Fel kávézó munkatársai kísérték el a Mikulást. A gyerekek csillogó szemekkel vették át az ajándékokat, amiket verssel és énekkel köszöntek meg.

Nagy örömmel fogadták az ovisok a nagyszakállút és Szilágyi Demetert a Tá-ti-ka Tagóvodában. Az intézmény zsúfolásig megtelt izgatott gyerekekkel, akik énekkel készültek a nagy napra.   

Soós György önkormányzati képviselő a Mikulással együtt a Gyermekkert Bölcsődében látogatta meg a legkisebbeket. Az apróságok vidám dalokkal fogadták látogatóikat.

Guzs Gyula önkormányzati képviselő a Mini-Manó Bölcsődében osztotta ki az ajándékokat. A gyerekek nagy örömmel vették át a csomagokat. 

A Szivárvány Tagóvodában a Mikulással együtt Vörös Tamás adta át a kicsiknek az ajándékcsomagokat. Az óvodások versmondással hálálták meg a meglepetést.

A Napraforgó Tagóvoda apróságairól sem feledkezett meg a Télapó. Az ajándékcsomagokat Dudás Istvánné önkormányzati képviselővel küldte el a gyerekeknek.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben