Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Karácsonyi ajándék

Élelmiszeradomány rászoruló családoknak

2016. december 23. péntek

A Józsefvárosi Önkormányzat kiemelt célja, hogy a kerületben élők mindennapi megélhetését megkönnyítse, a rendelkezésére álló eszközökkel támogassa boldogulásukat. Az ünnepi időszakban fokozottabban előtérbe kerülnek azok a kerületben élő családok, akiknek szociális körülményeik rosszabbak, és segítségre szorulnak. Az önkormányzat és egy civil szervezet közös élelmiszeradomány átadást szervezett. A csomagok kiosztásánál jelen volt Sántha Péterné alpolgármester is.

A Józsefvárosi Önkormányzat „A Keszthelyi Alapítvány a Mosolygó Gyermekekért” felajánlásának köszönhetően élelmiszercsomagot ajándékozott a nehéz helyzetben élő nyolcadik kerületi családoknak.  Az ajándékcsomag 9 kg tartós élelmiszert, többek között lisztet, cukrot, rizst, tésztát, instant kakaót, konzerveket, gyümölcsleveket, édességet és a gyermekek egészségmegőrzésének érdekében multivitamint  tartalmaz.

Az élelmiszercsomagok átadásán Sántha Péterné alpolgármester segédkezett, aki a családoknak boldog karácsonyt kívánt a Józsefvárosi Önkormányzat nevében.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben